Friday, 02 June 2017 09:14

Future Generation Short Films - zatvorena prijava

Prijava filmova u kategoriji "Future Generation Short Films" za šesto izdanje Tuzla Film Festivala je zatvorena.

Ova kategorija je namjenjena za mlade redatelje iz cijeloga svijeta i filmska ostvarenja u maksimalnom trajanju od petnaest minuta. Na adresu Tuzla Film Festivala je pristiglo preko 500 filmova. Filmovi su pristigli iz 68 različitih zemalja. U narednih mjesec dana, selektori će imati težak zadatak odabira filmova koji će biti prikazani na ovogodišnjem izdanju filmova i ući u konkurenciju za Vilu Tuzla Film Festivala.

Prijave za filmove u kategorijama Dugometražni igrani film, Kratki igrani film, Animirani film i Dokumentarni film za redatelje sa prostora EX-YU još uvijek otvorene i to do 15.07. 2017. Za prijavu filma unutar ovih kategorija, kliknite ovdje.

Napominjemo, VI Tuzla film festival će se održati od 18. do 22. oktobra ove godine.

Generalni pokrovitelj

  

Sponzori

    

Prijatelji festivala

  

       

Looking for a way to pitch your idea for a television show or movie? iPITCH.TV offers a next generation platform for creators of original pitches for TV, Film & Digital Media to connect directly with Hollywood Producers and Studio Executives and gives creators industry pro advice on how to pitch a television show or feature film. Pitch your idea for a Movie, Screenplay, Television Show, Short Film, New Media Project and more.

FESTIVALSKI RADIO GENERALNI MEDIJSKI POKROVITELJI
kameleon  Radio M   radiosarajevo.ba RTV 7
MEDIJSKI PARTNERI
   ekskluziva  ekskluziva ekskluziva  volimtz   volimtz  extra Fresh Press Fejm